Theatertalent laat zich zien in Arnhem

Generale Oost presenteert komende maanden in Theater a/d Rijn drie voorstellingen van nieuw talent. De voorstellingen zijn slechts één keer te zien in Arnhem en worden gepeeld op 1 december (Little Black Dress), 11 december (Dankzij de Oorlog) en 22 januari 2015 (Heimat). Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar.

Maandag 1 december, 20.00 uur – Little Black Dress
In Little Black Dress willen verschillende personages van elkaar houden, maar staat er van alles in de weg. Conventies, oude ruzies, patronen en ongemak. Het is moeilijk om toe te geven dat je de ander nodig hebt. Vrienden worden, dat gaat toch vanzelf?
Little Black Dress was in september te zien op het Amsterdam Fringe Festival en was een daverend succes. 
Kijk voor meer informatie en tickets op: www.generaleoost.nl
***
 
Donderdag 11 december, 20.00 uur – Dankzij de Oorlog
Dankzij de oorlog is een monoloog van Tomer Pawlicki, Nederlandse theatermaker met Israëlische roots. Hij zoomt in op hoe ons leven er nu uitziet omdát er invloed van de oorlog is geweest.
De Joodse Tomer Pawlicki wist het publiek in Amsterdam muisstil te krijgen met zijn voorstelling over de tweede wereldoorlog. Voor de voorstelling zal Marcel Rözer een inleiding verzorgen en achteraf gaat hij in gesprek met Pawlicki. Beiden hebben een persoonlijke geschiedenis met de Tweede Wereldoorlog. 
Kijk voor meer informatie en tickets op: www.generaleoost.nl
***
Donderdag 22 januari 2015, 20.00 uur – Heimat
Heimat is een theatervoorstelling van en over vijf nieuwsgierige Vlaamse makers. Ze kijken op een menselijke en ontroerende manier naar wat overblijft van een leven als dat bijna voorbij is. 
Kijk voor meer informatie en tickets op: www.generaleoost.nl 
***
 
Generale Oost is een theater- en dansproductiehuis waar beginnende makers hun eerste stappen zetten in het vak. Voorstellingen worden gespeeld in Theater aan de Rijn, gelegen in hartje centrum Arnhem. Samen met literair productiehuis Wintertuin en productiehuis ON (popmuziek) vormt Generale Oost De Nieuwe Oost.
Te huur
In het theater heeft de benedenzaal 84 stoelen, de zaal en/of de aangrenzende foyer lenen zich uitstekend voor repetities, lezingen, kleine concerten, conferenties, feestjes en bruiloften. Theater aan de Rijn heeft ook de beschikking over een karakteristieke bovenzaal en verschillende kantoorruimtes. Alle ruimtes in het theater kunnen worden, kijk voor meer informatie op: www.generaleoost.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen