Popcentrum Jacobiberg te gast bij Park Open

Foto:

Zondag 3 augustus presenteert Popcentrum Jacobiberg uit Arnhem het programma bij Park Open. Bands presenteren zich tijdens de Jacobibergdag op twee verschillende podia op de Ronde Weide. Park Open begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Popcentrum Jacobiberg is dé plek voor muzikanten in Arnhem. Of je nu een absolute beginner bent, of dat je met je band al op festivals als Pinkpop en Lowlands staat. Alle muzikanten weten de weg te vinden naar de Jacobiberg. Men biedt reguliere popmuzieklessen, maar ook aparte cursussen als “Gitaar voor beginners”, bandcoaching en cursus opname techniek. Daarnaast beschikt de Jacobiberg over 4 oefenruimtes waar gemiddeld 80 bands per week repeteren. (Lees ook: Intiemste festival van Arnhem)
De muziekstijlen variëren van singer-songwriter tot hiphop en rap en alt-country en americana met ondermeer Einfach Kurt, Potential Criminal en Donnerwetter. Op het veld op verzorgt Jusso Whistler tijdens ‘Drum-kids met drumkits’ drumworkshops voor kinderen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook weer ‘speulen’ bij Kinderatelier XieXie of naar de creatieve knutselworkshops op de Speulwei. Het thema van de workshop is deze keer: “Kwieke kwasten”.
Tot en met 24 augustus ben je vanaf 14.00 uur welkom op de Ronde Weide in Park Sonsbeek voor Arnhem’s zonnigste feestje: heerlijke zomerse zondagen bij Park Open! Kom met openbaar vervoer, op de fiets of lopend en houd je hond(en) aan de lijn. De entree is gratis! Kijk voor informatie op: www.parkopen.nl
Op de foto: Potential Criminal tijdens de Jacobiberg Paasconcerten (foto ©Tse Kao). 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen