Brigant Arnhem – Programma juli 2014

Brigant is een sociaal, (sub)cultureel podium-café en restaurant in Arnhem en presenteert met regelmaat optredens van de meest uiteenlopende muziekstijlen. Het programma van de maand Juli 2014. 

Zaterdagavond 19 juli staat in het teken van de alternatieve muziek uit de jaren 80. DJ Mike Costez draait New Wave en retro uit die jaren, maar ook moderne wave zal voorbijkomen. Toupeer je haar maar vast want het zal een energieke dansavond worden. Aanvang 22:00; entree: € 3,-. 
Op woensdag 23 juli is er optreden van het Spaanse Pan de Capazo, een ongeslepen diamant wiens kracht voortkomt uit de muziek, de traditie en het spelplezier. Zelden geziene energie spat van het podium: doldwaze non-conformistische powerfolk. Hun muziek heeft iets middeleeuws, maar vooral iets unieks. Vanuit de traditie der straatmuzikanten, via het podium recht naar je hart. Dans, feest, geniet van Pan de Capazo. Info:
http://www.myspace.com/pandecapazo.
Aanvang 21:00; entree: € 5,-.
Vrijdag 25 juli is het “Metal” in Brigant met een optreden van Discure. Als support staan In Search for Solace en Startled By Silence geprogrammeerd. Discure (Wenen) is gevormd in 2011. Met hun mix van Punk, Harcore en Grindcore klinkt Discure als Napalm Death of Misery Index. Maak je klaar voor metal van de bovenste plank. Discure weet het publiek altijd aan het moshen te krijgen. Info:
http://discure.bandcamp.com/.
Aanvang 20.00 uur; entree: €4,-.
Supports
In Search For Solace is afkomstig uit Arnhem en is ontstaan in de late zomer van 2012. Deze band brengt zware en experimentele metalcore aan de Nederlandse scene. Beïnvloed door bands als I Killed the Prom Queen, As I Lay Dying, Parkway Drive, Caliban en August Burns Red. Hun muziek kan het best omschreven worden als een smeulende hete mix van metal-en hardcore genre met melodieuze passages, waanzinnig zware breakdowns, tempowisselingen en agressieve zang.
Startled by Silence is een female fronted metalcore band uit Utrecht. Ze worden beschreven als Paramore met breakdowns en brengen een geweldige mix van heavy riffs en pakkende melodieën. Startled by Silence bracht onlangs hun tweede EP uit, genaamd As Blood Shows Love, die een enorme groei laat zien en een veelbelovende toekomst voor deze jonge band brengt. 
Hip Hop van Nederlandse bodem in Brigant? Ja! Dat kan! Op zaterdag 26 juli kan je genieten van de beste jonge Hip Hop artiesten van Nederland! Wil je zelf je kunsten vertonen op de microfoon? Dat kan! Daarvoor hebben wij een open mic. Neem je beats mee, geef ze aan de dj en spit die lyrics! Line-up: T.B.A. Aanvang 20:00 uur; entree: €3,-.
ATTENTIE: D.O.A. stopt ermee. Deze legendarisch hardcore punkband zal op maandag 4 augustus in Brigant haar laatste show in Nederland ooit spelen. Komt ALLEN want: LAST MINUTE // ALLERLAATSTE SHOW // ENIGE NL DATE // LIMITED NUMBER OF TICKETS AVAILABLE. Dit optreden wordt georganiseerd in samenwerking met Willemeen en Luxor. Kaartverkoop via: www.willemeen.nl; Info:
http://en.wikipedia.org/wiki/D.O.A._(band).
Aanvang: 20:00 uur; entree: € 12, voorverkoop: € 10
In het voorprogramma een show van het Zweedse JUNKSTARS, een mix van bands als The Hellacopters, Ramones of Backyard Babies. Junkstars werd genomineerd als de beste Zweedse live-band. Info: http://www.bandit.se/videopremiär-junkstars-–-first-time-i-heard-clash
Brigant, Apeldoornsestraat 4A Arnhem; Info: www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen