VEEL LOL + KLOKJE ROND = FREE YOUR MIND

Foto:

Op de Stadsblokken in Arnhem vindt op zaterdag 7 juni as. de 11e editie van Free Your Mind Festival plaats. Bekende en minder bekende namen staan garant voor een twaalf uur durend feest, waarbij lol maken voorop staat.  

“Zorg er als-je-blíéft voor dat je zaterdag 7 juni fit bent voor het 11e Free Your Mind Festival in Arnhem. Je mondhoeken worden geteisterd door je lach, je wenkbrauwen klimmen tot ongekende hoogten van verbazing, je discobeen raakt in vervoering door de ácht verschillende podia, je innerlijke zelf komt niks te kort, om over je lever nog maar te zwijgen.” 
Chill
Free Your Mind is een festival voor álle mensen, maar toch ook zéker voor alle zintuigen. Waar andere festivals op de meest linkerbaan van de snelweg denderen, kiest Free Your Mind voor de rechterhelft. Komaan, veel relaxter daar toch? De week is bedoeld voor knallen door de snelheidsbarrière, het weekend om te chillen. Te lachen, te dansen, te ouwehoeren, te relaxen.
Acht podia, acht geluiden 
Vandaar dat Free Your Mind kiest voor acht podia, acht geluiden. Acht sferen, die verder prima op elkaar aansluiten, maar wel in jóúw volgorde. Wil je deephouse? Ga je naar het FLOW-podium. Wil je reggae? Check je in bij de King Shiloh Soundsystem. Wil je feest? Dat kan overal, maar neem zéker ook een kijkje bij het Knaltival van FeestDJ Ruud.
 
Er zijn ook grote namen aanwezig: Dennis Ferrer, Surgeon en Jay Daniel. De échte vibes vind je bij de grootheden in het klein. Elias Mazian bij Barre Tijden, Detroit Swindle bij Flow en de Arnhemse live-act Kamara bij de Panama-stage.
 
“Maandag op kantoor heb je het niet over die ene dikke track die DJ Huppeldepup erin gooide halverwege de avond. Nee, dan balen je collega’s dat ze er niet bij waren vanwege de fanfare die je opwachtte bij het festivalterrein. De hoelahoepende meiden naast die sumoworstelaar-achtige voetballers. Zelfs op de plees lach je de broek van je heup om de schoonmakers en de spreuken ín de Dixies.” 
Drie-eenheid
Er is geen detail of er is wel aan gedacht op Free Your Mind. Zelfs de mensen met wie je bent, verras je de dag erna met foto’s van feestelijkheden die ze faliekant gemist hebben. Voorpret, festival, nagenieten. Dat is de Heilige Drie-eenheid die Free Your Mind waarborgt.
 
Free Your Mind Festival, zaterdag 7 juni van 12.00 – 0.00 uur op de Stadsblokken in Arnhem. Tickets kosten € 28,50. Kijk voor meer info en tickets op: www.freeyourmindfestival.nl 
Volg FYM ook via Facebook en Twitter
Win je eigen FYMF caravan+
Grátis met 9 vrienden naar Free Your Mind Festival en daar dan een eigen caravan hebben mét drankjes, mét zwembadje, mét bankstel en mét parasol (voor als het gaafste plekje onder de zon je eventjes te heet is). En daar hoef je alleen maar een foto van jou en je part(y’)ners voor te uploaden naar FYMF.nl. De party-polaroid-people met de meeste likes winnen de coolste prijsvraag van de zomer. Check: www.fymf.nl; Inzenden voor 27 april!
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
fym-logo
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen