39e editie Paasconcerten Jacobiberg

De Paasconcerten in Popcentrum Jacobiberg bestaan al sinds 1976 en is daarmee het oudste (gratis) muziekfestival in Arnhem. Elk jaar geeft het festival ’n afspiegeling van wat er op dat moment gaande is in Arnhem en omgeving. Twee avonden (19 en 20 april 2014) een bomvolle zaal met goed geluid en verrassende muziek staan ook dit jaar garant voor twee gezellige avonden.

Veel bands die ooit op de Paasconcerten hebben gespeeld, zijn later buiten de stadsgrenzen getreden. Denk aan Bettie Serveert, Whistler Courbois Whistler en Krach. Bekijk de line-ups in het verleden maar eens in  het Paasconcertenarchief: http://jacobiberg.nl/activiteiten/paasconcerten-archief/. 
Met de 39e editie zou je zeggen dat de Paasconcerten op Popcentrum Jacobiberg zich ondertussen een festival van middelbare leeftijd kan noemen. Maar niets is minder waar. Uit de tientallen inschrijvingen is dit jaar een selectie gemaakt met veelal frisse nieuwe bands. Het zouden de Paasconcerten niet zijn als deze niet afgewisseld werden met oude rotten in het vak.
 
Het festival presenteert jaarlijks een mengeling van beginnende en gevorderde artiesten, stijlen van metal via singer-songwriterpop tot stoner, electro en reggae. Allemaal uit Arnhem en omgeving. Voor de bands is het een unieke kans zichzelf in de kijker te spelen voor verschillende podia en festivals in Arnhem. Popcentrum Jacobiberg realiseert jaarlijks 200 speelplekken voor bands, maar biedt ook repetitiestudio’s, coaching en muziekles. 
Het programma: (in willekeurige volgorde)
Zaterdag 19 april:
Ashes of Many – (the)Dustbombers – La Zona – Potential Criminal – I Am Blazing Lights – Liwet’s Eye
In de Rietveldzaal wordt het programma samengesteld i.s.m. Muziek bij de Buren. 
Zondag 20 april:
Oude Jeugd – Gangabella – Alaskans – Super Natural Selection – Nefalem – 17o4
In de Rietveldzaal spelen de intiemere acts: 
Marcel Verbeek – How Lilies Grow – Once Upon a Pony – Einfach Kurt
Popcentrum Jacobiberg, Thomas a Kempislaan 15, 6822 LR Arnhem; Info:
http://jacobiberg.nl
; Op beide dagen aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur; Toegang is gratis.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen