Koningsdag zaterdag 27 april 2024 in Sonsbeek Park

apr 25 , 16:42 Kunst&Cultuur
sonsbeekvrijmarkt arnhem
Koningsdag wordt groots gevierd in het prachtige Sonsbeek Park op zaterdag 27 april.
Koningsdag in Arnhem is voor de hele familie een geweldige happening. In Sonsbeek Park, maar ook in de wijken en in de Stadhuishal is van alles te beleven.

Sonsbeek Park

Het park zal tussen 10.00 en 16.00 uur bruisen van festiviteiten en activiteiten voor jong en oud. Vanaf 10.00 uur verkopen kinderen de leukste spulletjes voor kleine prijsjes op de Groots(t)e Kinderkleedjesmarkt, open tussen 10.00 en 16.00 uur.
Heb je leuke spulletjes om te verkopen? Kom dan met je kleedje naar Sonsbeek Park. Het grote grasveld naast de Stadsvilla (ingang Apeldoornseweg) is de locatie van de supergezellige kleedjesmarkt. (De locatie is niet met de auto te bereiken.)
Koningspark voor de hele familie, tussen 12.00 en 16.00 uur. De festiviteiten worden om 12.00 uur groots geopend door de herauten van Stal Mansour en een optreden van de urban dance groep de Vloer. Geniet van de Silent Disco en doorlopende acts, zoals Apenoten, Lalaloes, Nuffe tantes en nog veel meer. Laat je mooi schminken of misschien ga je liever knutselen. Het is allemaal mogelijk in Park Sonsbeek rondom de witte Villa. Ingang Apeldoornseweg. Klik hier voor het volledige programma.

Stadhuishal

Van 14.00 – 17.00 uur zullen de gratis muzikale klanken vullen de Stadhuishal. Om13.45 uur zal de dansgroep de Vloer starten met een optreden buiten waarna binnen afwisselend optredens zullen zijn van Philharmonie Gelre, Het Herenakkoord, ATK Brass en de Arnhem Band. Klik hier voor het optreedschema in de Stadhuishal.