Hele maand juni staat Arnhem in teken van mode

Foto: David Jagersma

Met trots kondigt COSH! aan dat Arnhem volledig gebruik maakt van al haar diensten en daarmee de duurzamere fashion kaart van Nederland verrijkt.

De hele maand juni staat in het teken van mode in Arnhem, met de ‘Nacht van de Mode’ op 8 juni als hoogtepunt.

Juni is modemaand in Arnhem

De hele maand juni staat in het teken van mode in Arnhem, met de ‘Nacht van de Mode’ op 8 juni als hoogtepunt. Die avond worden inspirerende activiteiten georganiseerd, wat Arnhem tot de ideale bestemming maakt voor een citytrip. De activiteiten en workshops van de ondernemers met duurzame insteek in het COSH! netwerk zijn gemakkelijk terug te vinden via de COSH!-evenementenkalender, die voortdurend wordt bijgewerkt.

Niki de Schryver, founder COSH!

Unieke biotoop

Niki de Schryver, founder COSH!: “Arnhem vormt een unieke biotoop voor duurzamere mode en design. Het sterk uitgebouwd modeonderwijs inspireert hun alumni om lokaal te ondernemen. Dankzij een vruchtbare combinatie van eigen ateliers en daaraan gekoppelde winkels kunnen ondernemers lokaal succesvolle bedrijven uitbouwen zonder mee te moeten doen aan de globale markt of de ratrace van modebeurzen en internationaal verkopen of de te hoge huurprijzen in hoofdsteden. Lokale verankering, duurzame funderingen en creativiteit zijn hier key. De stad toont zo hoe lokaal op beperktere schaal ondernemen, de toekomst van de mode hervormt. Hier zie je hoe de growth, leefbaar kan zijn voor de ondernemers.”

Praktische informatie

  • Op 8 juni is de “Nacht van de Mode’. Kijk voor meer informatie hier.
  • Voor meer informatie over COSH! kijk naar: www.cosh.eco.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen