Levenslied festival van Arnhem op 20 mei steunt Vitesse

Foto: Arnhems Levenslied

Het allereerste grote Levenslied festival van Arnhem gaat 20 mei eindelijk plaatsvinden van 14.00 – 22.00 uur. Dus bij aankoop van een festival kaartje heb je een geweldig leuke dag  waar je met je hele gezin plezier kunt hebben.

En je steunt ook Vitesse.

Vitesse

Initiatiefnemer Peet Antonius (Peter van de Kamp) die het festival bedacht overleed vorig jaar plotseling aan een hartaanval. Nu maakt  Franz Joostink, de bekende Arnhemse Levenslied zanger, de droom van Peet werkelijkheid.
“Peet was een Arnhemmer en voetbalfan in hart en nieren, net als ik, het eventueel wegvallen van Vitesse, dat zou echt vreselijk voor Arnhem zijn. Daarom willen we onze bijdrage leveren, en stellen we de winst van ons eerste grote festival volledig ter beschikking aan Vitesse. Want Arnhem kan niet zonder haar voetbaltrots,” aldus Franz. Die zelf ook fanatiek Vitesse fan is.

Hulp van Koen Hagen

Franz krijgt hulp van optredende artiesten maar ook van de Arnhemse organisatoren Hagen. Koen Hagen, die op zaterdag een groot technofestival organiseert in dezelfde festival tent: “Ik ben mijn hele leven al groot Vitesse fan. Een middag op de Zuid tribune zitten tussen de echte diehard fans is altijd weer een ongelofelijke belevenis. De passie voor de club van die supporters is echt geweldig. Daarom geven we Franz de mogelijkheid om de gehele productie en onze organisatie nagenoeg gratis te gebruiken voor zijn festival Arnhems Levenslied.”

Bekende artiesten

Op het festival treden alle bekende Levenslied artiesten op uit de regio Arnhem. Naast Franz Joostink en zijn zoontje Franz jr zullen Marvin de Geest, Jaman, Patrick Damian, Witte Tjabo, Priscilla Ophof, Mike Sanders, Ravi Munoz, Kobus Engels, Willem Huisman, Delano Scheffer en anderen het podium betreden. Met als spectaculair sluitstuk een geweldig concert van de allerbeste 12 koppige Andre Hazes tribute van Nederland, ‘Gewoon Andre’.

Praktische informatie

  • Het grote Levenslied festival op 20 mei vindt plaats van 14 – 22.00 uur in de Rijnhal. Het eindigt op 23.00 uur.
  • Kaarten zijn verkrijgbaar via www.Arnhemslevenslied.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen