Alzheimer Café Arnhem 16 april

Foto: Alzheimer Nederland

Je bent van harte uitgenodigd op dinsdagavond 16 april bij het Alzheimer Café Arnhem. Het is een algemene avond waarbij jullie gezamenlijk het Alzheimer Ganzenbordspel spelen.

Je bent uiteraard van harte welkom, of je nu mantelzorger of zorgverlener bent, zelf dementie hebt, of gewoon geïnteresseerd bent. Ze zien jou graag op dinsdagavond voor een ouderwets gezellig spelletje.

Speciaal ontworpen

Dit spel is speciaal ontworpen door Alzheimer Nederland in samenwerking met Samen dementievriendelijk. Het bevat vragen en stellingen die betrekking hebben op dementie. Alles is hierbij mogelijk. Een fijne gelegenheid om samen te sparren over bepaald gedrag van jouw naaste met dementie.

Praktische informatie

  • De avond begint zoals gewoonlijk om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.00 uur voor een kopje koffie of thee.
  • Het Café bevindt zich in de Rozet Bibliotheek Presikhaaf, Laan van Presikhaaf 7 te Arnhem.
  • Ben je al klaar voor een potje? Aanmelden voor het café kan door te mailen naar dit adres. Door middel van aanmeldingen kunnen zij inschatten hoeveel mensen er op komen dagen.
  • Voor vragen kun je uiteraard ook mailen.
  • Bedenk je op het laatste moment toch in de stemming te zijn voor een spel? Binnenlopen mag ook altijd. Dobbelstenen hebben zij. Je hoeft alleen jouzelf (en jouw naaste(n)) mee te nemen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen