Vrijwilligers gezocht: Host op modetentoonstelling in Arnhem

Foto: Maison ARTC, REBUILD, commissioned for State of Fashion 2024em.State of fashion 2024

Wil jij deel uitmaken van het team als vrijwilliger voor State of Fashion 2024 | Ties that Bind?  Daarbij ontvang je gastvrij de bezoekers van de tentoonstelling in het Rembrandt Theater.

De tentoonstelling vindt plaats van 17 mei tot en met 30 juni in het centrum van Arnhem.
Zie voor meer informatie hier.

Internationaal mode-event

State of Fashion is een internationaal mode-event dat zich volledig richt op het bevorderen van een duurzamer en eerlijker modesysteem. Als vrijwilliger kun je een belangrijke rol spelen door bijvoorbeeld te assisteren bij een informatie- en ticketpunt of door bezoekers te verwelkomen in de voormalige Rembrandt bioscoop, de locatie waar de tentoonstelling te bezoeken is. Naast deze taken zijn er ook lezingen, workshops en activiteiten waarbij de vrijwilligers een actieve rol vervullen. Ze vragen je om je circa vijf dagen (kan verdeeld over halve shifts) in te zetten.

Wie ben jij?

Je ontvangt de bezoekers hartelijk en voorziet hen van praktische informatie over de tentoonstelling. Als publieksbegeleider ben je het eerste aanspreekpunt voor het publiek, waardoor gevraagd wordt dat je minimaal achttien jaar bent, en de Nederlandse en/ of Engelse taal goed beheerst. Kennis van mode is niet vereist, maar ze verwachten wel dat je je verdiept in het verhaal dat State of Fashion en de curatoren willen vertellen. Als jij enthousiast bent om hieraan bij te dragen en een positieve invloed te hebben, dan ben jij wie ze zoeken! Ze werken met een online rooster, waardoor je zelf shifts kunt kiezen die aansluiten bij jouw agenda.

Interesse?

Je wordt onderdeel van een grote groep enthousiaste vrijwilligers in een inspirerende omgeving, die begeleid wordt door een vrijwilligerscoördinator en teamleiders. Om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd en geïnspireerd aan de slag gaat, organiseren ze informatiebijeenkomsten voor vrijwilligers. Tijdens State of Fashion houden ze je op de hoogte met wekelijkse nieuwsbrieven en ze organiseren voor de officiële opening een exclusieve preview voor vrijwilligers. Je krijgt dus veel mee van wat er voor en achter de schermen gebeurt. Aan het eind van deze State of Fashion organiseren ze een gezellig feest om alle vrijwilligers te bedanken.
Zij vinden het belangrijk om goed voor je te zorgen. Daarom regelen zij lunch en koffie/thee tijdens de dagshifts. De dag begint altijd met een gezamenlijke briefing en tijdens je shift staat er een teamleider klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.
Neem contact op met Carolijn Wessels, (06) 52685748 of [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Op de website vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen