Vrijwilligersvacature: Blauwe Tomaat zoekt een chauffeur

Foto: Vrijwilligerscentrale Arnhem.Blauwe Tomaat

SRV-wagen de Blauwe Tomaat verkoopt groente en fruit tegen een lage prijs, omdat zij vinden dat iedereen toegang tot gezond eten moet hebben. Zij zijn op zoek naar een extra chauffeur voor hun kleurrijke SRV-wagen voor de woensdag, of een andere dag in overleg.

Het is geweldig om deze wagen van negen meter te besturen. Je rijdt van en naar onze verkooplocaties (op woensdag zijn dat Geitenkamp en de Leuke Linde). Je krijgt uiteraard uitleg/rijles van hun instructrice en je werkt samen met een leuk team van ruim 25 vrijwilligers.

Voorwaarden

Heb jij rijbewijs B en vind jij het leuk om een dag per week met ons samen te werken? Door jouw inzet krijgen de bewoners van Arnhem de mogelijkheid om voor een klein prijsje groente en fruit te kopen.
Daarnaast zorgen zij voor gezelligheid en verbinding in de wijk. Ze hebben een klein terrasje waar mensen gratis koffie en thee kunnen drinken.

Chauffeur

Waarom zou je chauffeur worden? Wat is het toch leuk om met hun wagen van negen meter door de stad te rijden. De SRV-wagen wordt inmiddels overal in de stad herkend en mensen komen graag bij De Blauwe Tomaat groente en fruit kopen. Ook het werken in een divers en gezellig team is goed voor je sociale contacten. En niet te vergeten; je doet natuurlijk een super ervaring op als chauffeur van een SRV-wagen.
Aan het einde van je werkdag mag je zelf ook wat groente en fruit meenemen.

Wel doen?

Rijd jij straks hun wagen? Neem contact op met Marloes van der Meijden, [email protected], 06 47108035.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Vrijwilligerscentrale Arnhem is er voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk. Op de website vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen