Vrijwilligersvacature van de week: leerlingbegeleider in de techniek

Foto: Leerpark Presikhaaf

Onder supervisie van de docent begeleid je leerlingen bij de diverse taken die zij in de technieklessen moeten uitvoeren. Er wordt gewerkt met voertuigen in een echte garage, het maken van bv meubels bij de houtafdeling en het aanleggen van stroomnetwerken binnen de elektro-techniek.

Begeleiden betekent het voordoen, meekijken en enthousiasmeren van de leerlingen in de wereld van techniek. Het is ook mogelijk om aan je eigen voertuig te werken, eventueel met leerlingen. Zelf klussen op de school is ook mogelijk, bij houtbewerking bijvoorbeeld.

Leerpark Presikhaaf

Leerpark Presikhaaf is dé school voor modern beroepsonderwijs. Een veilige omgeving waar de leerling optimaal ontwikkelt. Deze school is toonaangevend in het werken naar onderwijsbehoefte. Ze halen hoge resultaten, steeds met als uitgangspunt: leren door te doen.

Wat zoekt de school?

Als leerlingebegeleider gebruik je je kennis en ervaring om de jeugd enthousiast te maken voor de wereld van de techniek. Je bent onderdeel van een leuk team van vakdocenten die allen passie hebben voor zowel het vak als voor de jeugd. Technische achtergrond is niet persé nodig, al is kennis van en ervaring binnen de techniek een pré. Mensen die de techniek willen leren zijn ook welkom. Het hebben van een beetje geduld, humor, scherpe ogen en een motiverende houding zijn ook zeer gewenst.
Je komt te werken binnen een leuk team en je voelt voldoening om jonge mensen vakkennis bij te brengen en hen te zien ontwikkelen.

Wil je wel?

Kom jij Leerpark Presikhaaf en de leerlingen ondersteunen? Willem Verploegen hoort graag van je via (06) 26916338 of [email protected].

Vrijwilligerscentrale Arnhem

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.
Informatie over andere vrijwilligersvacatures kan via die website. Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen