Buddy to Buddy Arnhem heeft informatieavond op 20 november

Foto: Buddy to Buddy Arnhem

Maandagavond 20 november ben je van harte welkom bij de vijftiende ‘informatieavond’ van Buddy to Buddy Arnhem. Het is een stichting die nieuwkomers koppelt aan Arnhemmers.

Je kunt van betekenis zijn door jezelf te zijn. Door elkaar te leren kennen vergroot je niet alleen je eigen wereld maar ook die van een ander.
Doe dit voor de gezelligheid, om elkaar vragen te kunnen stellen, om te zien hoe de ander leeft en om te ontdekken hoe de ander denkt. Iedereen kan meedoen, jong oud, alleen of als gezin.

Als je buddy wordt

Als je dit jaar nog buddy wordt, wacht je een verrassend einde van 2023. In no time leer je mensen van over de hele wereld kennen. Je krijgt uitnodigingen voor lekkere dineetjes, gezellige buddycafé’s georganiseerd door onze buddy’s tot en met 27 jaar, buddytalks voor intervisie (ook gewoon leuk) en je bepaalt daarnaast zelf met je buddy wat je leuk vindt om te doen. Van voetbal tot fietsen tot samen de hond uitlaten. De laatste buddyronde van het jaar start in december met een Matchingsdiner. Hier ontmoeten jullie elkaar.

Jezelf zijn is meer dan genoeg

Buddy to BuddyWaarom zou je buddy worden? Omdat jezelf zijn, niet perse iets hoeven doen maar wel je wereld openstellen, meer dan genoeg is en enorm helpt om iemand te laten wortelen op een nieuwe plek en om nieuwe dingen over de ander en jezelf te ontdekken. Na drie maanden sluit het buddyprogramma weer af met een feest. En dan zit je er waarschijnlijk heel anders bij dan bij het eerste diner.

Praktische informatie

Maandagavond 20 november om 20.00 uur, ben je van harte welkom in De Stadskeuken (Beekstraat 40, Arnhem).
Op www.buddytobuddy.nl/arnhem lees je meer, zie je foto’s en voel je de sfeer. Ook vind je hier het inschrijfformulier. En op 20 november ontmoet je (oud)buddies zoals Mila en Najmaddin, Irene en Ibrahim en Hassan en David. Je kunt gewoon binnenlopen. Check ook hun Insta!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen