Rasti Rostelli is terug, in Arnhem om 12 november

Foto: Rasti Rostelli

Met meer dan dertig jaar ervaring in hypnose trekt Roland van den Berg onder de naam Rasti Rostelli volle zalen met zijn telepathie- en hypnoseshows. Inmiddels is hij Europa’s bekendste hypnotiseur.

Nederlands bekendste hypnotiseur maakt zijn comeback op 12 november in Arnhem in Theater de Leeuw.

‘De fascinatie van het ontastbare’

Wellicht ken je hem nog van verschillende tv-shows of misschien ben je bij een van zijn vele shows geweest. In de loop der jaren heeft hij namelijk ruim 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels meer dan 800.000 mensen die vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht.
Na een korte pauze gemaakt te hebben zal Rostelli met zijn nieuwe hypnose- en telepathieshow iedereen opnieuw verbazen.
‘De fascinatie van het ontastbare’ is wat hij het Nederlandse publiek opnieuw wil laten ervaren. Rasti Rostelli zal bijvoorbeeld demonstreren hoe hij zich laat blinddoeken door iemand uit het publiek en, zonder dat hij iets kan zien, zal hij met twee scherpe messen de twee citroenen lokaliseren die op de ogen liggen van een vrijwilliger uit het publiek.Deze vrijwilliger mag zich overal in de zaal naartoe verplaatsen en door de energetische krachten te voelen kan hij deze citroenen aan zijn scherpe messen rijgen. De spanning in de zaal is voelbaar.

Onder hypnose

In het hypnosedeel van de show laat hij zien wat er allemaal mogelijk is onder hypnose. Iedereen die wil kan zich melden op het podium en meedoen aan de hypnose. Gedurende twaalf minuten zullen de mensen onder begeleiding van meditatieve muziek naar een vlam staren en naar Rostelli’s stem luisteren en in een diepe trance raken waar ze alleen uit ontwaken als hij hen in hun ogen blaast.
“Als ik je wakker maak krijg je van mij een heerlijke zoete sappige perzik,” herhaalt de hypnotiseur meerdere malen terwijl hij de gehypnotiseerden een schijfje citroen geeft. Met schil en al, zonder een spier te verrekken, eten zij de citroen op.

Meer informatie

Je zult het pas geloven als je het met je eigen ogen ziet en dat kan, want Nederlands bekendste hypnotiseur maakt zijn comeback op 12 november in Theater de Leeuw. Om 16.30 uur en 19.30 uur is de zaal open. De voorstellingen beginnen om 17.00 uur en 20.00 uur. Telefoon: 026-2001138, [email protected].
Theater de Leeuw is aan het Leeuwensteinplein 1, 6824 DA Arnhem. Je kunt via de website tickets kopen.
Voor meer informatie kijk naar: Rasti Rostelli ® – Hypnose | Telepathie | Magie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen