Vrijwilligersvacature van de week: als buurtmaatje maak je het verschil voor gezinnen

Foto: AM Support

Ben jij een tof gezin of een geweldig individu dat klaarstaat om andere gezinnen te helpen? Dan heeft BuurtSupport jou nodig, want zij is er voor alle gezinnen in Arnhem die wat extra support kunnen gebruiken.

Of je nou een gezin bent met kids, een opa en oma met ervaring, of gewoon iemand met een groot hart, je bent van harte welkom!

Maatwerk

Als vrijwilliger ben jij degene die een vraaggezin in de buurt helpt met de opvoeding van hun kinderen, of met andere taken die het gezin ondersteunen. Samen maken jullie afspraken over de vorm en tijd die jullie hieraan willen besteden. Van af en toe een oppasdag, van coole activiteiten tot gewoon gezellig samen zijn. Het is maatwerk, dus je bepaalt zelf wat je kunt bieden. Flexibiliteit is wel belangrijk!

Wat ze van jou vragen

Je hebt affiniteit met kinderen en opvoeden, of met andere taken die gezinnen ondersteunen, je bent flexibel en kunt je tijd indelen en je bent inwoner van Arnhem.

Wat zij je bieden

Een bijzondere ervaring om andere gezinnen te helpen, een warme community met andere buurtmaatjes en ondersteuning van BuurtSupport.

Aanmelden/informatie

Wil jij je aanmelden als Buurtmaatje of wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Gönül Canel, (06) 28800290 of via [email protected]

Informatie over andere vrijwilligersvacaturesvrijwilligersvacature

Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.
Kijk naar de website. Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen