Vrijwilligersvacature van de week: overblijfmedewerker gezocht voor basisschool ‘t Panorama in Arnhem Noord

Foto: Vrijwilligerscentrale Arnhem

Vind je het leuk om met kinderen (vier tot en met twaalf jaar) te werken? Ben je enthousiast en werk je graag in teamverband?

Ben je minimaal een dag per week beschikbaar tussen 11.40-13.00 uur? Samen met een vast team zorg je voor een gezellige lunch van de kinderen op de basisschool.

Wat doe je?

Samen met een vast team zorg je voor een gezellige lunch van de kinderen op de basisschool in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Je zorgt voor een gezellige overblijf met de kinderen uit je klas. Je leest voor tijdens het eten of maakt een praatje met de kinderen. Daarna ga je lekker naar buiten om actief spel aan te bieden en toezicht te houden.

Wat maakt het werk de moeite waard?

Werken met kinderen. Fijn om onder de mensen te komen, een dagritme te krijgen. Je krijgt voor dit werk een vrijwilligersvergoeding.
Op de basisschool ‘t Panorama hebben ze een leuk team collega’s waarmee ze af en toe een teamactiviteit organiseren. Ze verzorgen gratis trainingen, waarvoor je een certificaat krijgt. Er zijn minimaal twee scholingsavonden kinderopvang per schooljaar.

Wil je tussen de middag mee komen helpen?

Je kan je aanmelden bij Iris Rozemuller, 06 52145755 of via [email protected].

Informatie over andere vrijwilligersvacatures

Kijk naar de website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving. Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen