Afro Bros brengt track uit David Guetta, Dimitri Vegas en Like Mike en Akon

Foto: Afro.Bros, SheKnows

Het gerenommeerde dj-duo Afro Bros bracht 21 juli de track ‘She Knows’ uit. Een samenwerking met niemand minder dan David Guetta, Dimitri Vegas en Like Mike en Akon.

In ‘She Knows’ komen de verschillende muziekstijlen van deze grootheden samen. De latin-invloeden van Afro Bros gecombineerd met de elektronische beats van David Guetta en Dimitri Vegas en Like Mike, samen met Akon’s vocale kracht, zorgt voor de ultieme zomerse vibes. ‘She Kows’ heeft alle ingrediënten om dé zomerhit van 2023 te worden.

Arnhemse broers

Afro Bros, bestaande uit de broers Rashid en Giordano, zijn al jaren actief in de muziekindustrie. Ze hebben samengewerkt met diverse internationale artiesten en hebben meerdere hits op hun naam staan. De unieke mix van urban, latin en elektronische muziek maakt hen geliefd bij een breed publiek. Niet alleen bij het publiek, ook werden ze door de internationale muziekindustrie bekroond met een Latin Grammy. Dat maakt dat er vele artiesten in de rij staan om met de Arnhemse broers samen te werken.

Deze samenwerking

Ook deze samenwerking komt niet zomaar uit de lucht vallen. De dj’s zijn geen onbekende van elkaar. In 2019 bracht het Arnhemse duo de hitsingle ‘Instagram” samen uit met Dimitri Vegas en Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee en Natti Natashi. Een knaller van een hit met miljoenen Spotify streams. Dat smaakte naar meer. Samen met David Guetta en Dimitri Vegas en Like Mike hebben ze de krachten gebundeld en als kers op de taart voegt Akon, de getalenteerde Amerikaanse zanger en producer, zijn unieke stemgeluid toe aan de track. Met hits als ‘Lonely’ en ‘Smack That’ heeft Akon bewezen een krachtige vocale bijdrage te kunnen leveren aan nummers van verschillende genres.

Over Afro Bros

De mannen uit Arnhem braken in 2016 internationaal door met het catchy nummer ’18 plus’ en zitten sindsdien in de lift. Ze (co)produceerden de hits ‘Energie’ en ‘Come Again’ van Ronnie Flex, Frenna en Boef en voor Major Lazer het nummer ‘Sua Cara’. In 2019 release Afro Bros de hit single ‘Instagram’ met Dimitri Vegas en Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee en Natti Natashi. Met twee biljoen views op YouTube, meer dan 900 miljoen streams op Spotify en een Latin Grammy nominatie is het nummer ‘X’ van Nicky Jam en J Balvin veruit de grootste door Afro Bros geproduceerde hit.
Meer informatie:  Afro Bros.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen