Gelderse schlagerzanger presenteert eerste boek in Rozet

Foto: Theo Kock

De Gelderse schlagerzanger Werner Redlich presenteert op zaterdag 10 december zijn eerste boek Hollywood in Holland in Rozet Centrum. De boekpresentatie, met muzikaal optreden, start om 14.30 uur in de bibliotheek op de eerste etage.

Entree is vrij. Reserveren is niet nodig.

Soundmixshow

De levensliedzanger Werner Redlich begon zijn zangcarrière bij de Soundmixshow van Henny Huisman. Daarna ging het hard. Hij tekende een platendeal in Oostenrijk, bracht twee Duitstalige albums uit, toerde veel door Nederland, Duitsland en Oostenrijk, trad op tijdens het TROS Muziekfeest (naast Jan Smit, Frans Bauer en Wolter Kroes) en speelde tweemaal de Tiroler Tent op de Zwarte Cross plat.

Geruchten en roddels

Met al die jaren ervaring in de wereld van glitter en glamour en een rugzak vol geruchten en roddels uit het showbizzcircuit, begon Redlich te schrijven aan een thriller. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de sterren, Hilversum en op muziekfeesten. “Dankzij mijn persoonlijke ervaringen kon ik mijn creativiteit hierin kwijt en voelt de hele vertelling realistisch aan”, aldus Redlich.

Verdachte omstandigheden

Het verhaal gaat over een tekstschrijver die onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen. Journalist René van Maanen duikt in het leven van het slachtoffer en raakt steeds dieper verstrikt in een wereld van glitter en glamour en tegelijkertijd ook in een wereld waarin de scheidslijn tussen waan en werkelijkheid heel dun is.

De auteur en zanger zal niet alleen zingen, maar ook het boek signeren (en verkopen) deze zaterdagmiddag.

www.rozet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen