Zin in een eenmalige klus?

Foto: Vrijwilligers Centrale Arnhem

Op de website van Vrijwilligerscentrale Arnhem vind je naast de vacaturebank ook een korte klussenkalender. Steeds meer mensen willen zich best inzetten voor een ander of voor een organisatie maar willen zich liever niet voor langere tijd vastleggen.

Geen probleem! Hier kan je intekenen op een klus op één bepaalde dag. Vaak doe je dit samen met andere mensen die ook speciaal voor die klus komen. Organisaties kunnen hun klus eenvoudig plaatsen. Jij schrijft je eenmalig in en kan dan reageren op de klus. Als er iets nieuws aangemeld wordt ontvang je van ons bericht hierover.
Op dit moment kan je aansluiten bij een klus van Inloophuis Sint Marten.

Hulp bij opbouwen Kerstvoorstelling

Op zaterdag 17 december is er in Klarendal en St. Marten een Warme Winterroute langs verschillende plekken en organisaties in deze wijken. Bij het Inloophuis zal er op twee momenten die dag een Kerstvoorstelling opgevoerd worden. Een groepje bewoners en het Inloopkoor zullen het Kerstverhaal uitbeelden in een reeks levende schilderijen.
Voor het opbouwen van de voorstelling en het ontvangen en verzorgen van de bezoekers kunnen we hulp gebruiken tussen 13 en 17.30 uur! Iedereen is welkom om mee te helpen.
Met elkaar werken we aan een mooie voorstelling waarmee we bezoekers een bijzondere ervaring willen geven. Een moment van verstilling en rust.
Voor deze klus kan je je aanmelden via https://vrijwilligerscentralearnhem.nl/korte-klussen.

Informatie over andere vrijwilligersvacatures:

Website: www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.  Daar vind je onder andere een vacaturebank met een overzicht van de vacatures in Arnhem en omgeving.
Vrijwilligerscentrale Arnhem, voor al jouw vragen over vrijwilligerswerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen