Kom jij de Winter in het Openluchtmuseum bezoeken?

Foto: Openluchtmuseum

Beleef een ouderwets gezellige dag in het Openluchtmuseum. Vanaf 3 december staat het museum in het teken van de winter.

Loop samen door het feestelijk verlichte museumpark, kom schaatsen en ontdek bijzondere winterverhalen op de vele historische locaties.
Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en kunnen niet wachten om je weer te mogen begroeten in het museum.
Kijk voor meer informatie over het winterse aanbod en tickets. Hieronder een kleine selectie.

Een sfeervol museumpark voor jong én oudOpenluchtmuseum

Kom in de winterperiode in de kerstsfeer en kom een kijkje bij onze ouderwets gezellige wintermarkt op het Zaanse plein. Overal leer, zie, doe en proef je dingen.
Er zijn oude ambachten, zoals onze Smederij of de Stroopstokerij en er zijn familieactiviteiten, zoals in de spelletjesschuur in Boerderij Midlum. En misschien hoor je de midwinterhoornblazers nog.

Kinderactiviteiten: een feestje voor ieder kind

In ons uitgestrekte museumpark barst het van de (kinder)activiteiten. Schaats een rondje, doe de Elfstedentocht en vergeet het Kindererf niet, waar een lichtjesroute je langs verschillende feesten voert, zoals Kerst, Chanoeka en Divali.
En durf jij het Witte wievenpad op te lopen?

OpenluchtmuseumKom schaatsen en zwieren op de ijsbaan

Jong en oud kunnen zich in de Winter in het Openluchtmuseum uitleven op de grote schaatsbaan. De allerkleinste bezoekers kunnen zich uitleven op de krabbelbaan, om het schaatsen een beetje te leren.
Even op adem komen? Haal een warme kop chocomel of glühwein bij de koek-en-zopie kraam.

Landleven Winter

Op 9, 10 en 11 december vindt de vijfde editie van Landleven Winter plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Drie dagen winterse gezelligheid met workshops, muziek en een kerstmarkt. Geniet van de gezellige kraampjes en het feestelijk verlichte museumpark. Er is veel te zien op Landleven Winter, maar ga ook zelf aan de slag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen