Het volgende Café Doodgewoon in Rozet

Foto: Rozet

Dat we doodgaan is de enige zekerheid die we hebben in het leven. Toch hebben we het weinig over de dood, laat staan ónze dood.

In Café Doodgewoon (bij Rozet) willen we tijd en ruimte maken om met elkaar over de dood en het sterven te spreken. In december is dat op vrijdag de 9e.

December

In het Café Doodgewoon van december is er geen thema. Of juist heel veel thema’s. We gaan dit keer met elkaar in gesprek naar aanleiding van wat in ons leeft rondom dood en sterfelijkheid.
Voor de één is de dood abstract, ver weg, voor de ander concreet, dichtbij. Wat we delen is dat we stilstaan bij onze sterfelijkheid en hoe we ons daartoe kunnen en willen verhouden.

Praktische informatieRozet

  • Wat: Café Doodgewoon is voor iedereen en alle leeftijden en wordt een keer per maand aangeboden, steeds op de tweede vrijdagmiddag van de maand. Graag vooraf aanmelden: Café Doodgewoon – d3rdeverdieping.
    Als je interesse hebt, maar niet overdag kunt, laat het ons dan weten. Dan kijken wij of we ook een keer per maand ‘s avonds een Café kunnen aanbieden.
  • Wanneer: Op 9 december van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn €0,00 (vrijwillige bijdrage).
  • Locatie: Rozet centrum in de Kortestraat 16, in lokaal 3.09 (derde verdieping).
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen