Elfde Rozessie: vrijplaats voor jong talent

Foto: Rozet

Iedere derde donderdag van de maand Rozessie – een begrip voor jonge Arnhemse performers. De 3e verdieping van Rozet centrum verandert op donderdag 17 november voor de elfde keer in een grote gratis toegankelijk huiskamer met podium als vrijplaats voor jonge makers, om aan elkaar en aan publiek te laten zien wat ze aan talent in huis hebben.

Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Bij Rozet.

Line-up Rozessie donderdag 17 november

  1. Diggin’: is een Blues songwriter gevestigd in Arnhem. Hij speelt voornamelijk (slide)gitaar en zingt zijn eigen geschreven nummers. Zijn stijl komt grotendeels overeen met oude Country Blues, maar hij probeert er zijn eigen unieke draai aan te geven. Zijn nummers gaan vaak over onderwerpen die hem persoonlijk raken. Dit kan vrolijk zijn, maar ook verdrietig, heel luchtig of maatschappijkritisch. Hij probeert iets duidelijk te maken in zijn muziek en daarom is de connectie met het publiek erg belangrijk voor hem.
  2. Marius Holland en Hannah Najia: zijn in 2020 een duo geworden in Arnhem. Ze maken voornamelijk muziek in de elektronische pop en R&B genre. Voorheen produceerde het duo veel muziek, maar dit jaar hebben ze ook het live optreden ontdekt. In hun optredens spelen ze Hannah’s eigen liedjes, maar ook covers waar ze hun eigen draai aan hebben gegeven. Naast het optreden bij normale concerten, is het duo ook bezig met interdisciplinaire kunstprojecten voor dansers. Het duo is overigens niet Nederlands, ze komen namelijk allebei uit Berlijn. Deze keer dus internationaal talent op de planken!
  3. Sem van Loon: is een gepassioneerde singer-songwriter. In zijn zelfgebouwde studio van gerecyclede materialen, schrijft hij persoonlijke nummers en werkt hij voortdurend aan nieuwe muziek. Zijn autobiografische teksten en akoestische gitaarspel geven een inkijkje in de ziel van deze jonge muzikant. Op debuutsingle ‘Half A Man’ omschrijft Sem het transitieproces wat hij doormaakte als tiener en op zijn nieuwste single ‘I Carry’ hoor je zijn stem door de jaren heen veranderen tot de jongvolwassene. Laat je meevoeren in zijn stroom van gedachten, luister en laat het leven zich ontvouwen. Sem studeert nu ‘songwriting’ aan de BIMM in Berlijn.
  4. DJ Robbin: uit Arnhem speelt een thuiswedstrijd; van ondergrondse funky electro, dystopische house beats tot snoeiharde techno. Dat is wat hij het liefst draait. Maar… dat is zeker niet het enige wat te horen is in zijn repertoire. Geen twijfel, brein uit en dansen!
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen