Café Doodgewoon op 11 november bij Rozet: Rouw

Foto: Rozet

Dat we doodgaan is de enige zekerheid die we hebben in het leven. Toch hebben we het weinig over de dood, laat staan over ónze dood.

In Café Doodgewoon bij Rozet willen we tijd en ruimte maken om met elkaar over de dood en het sterven te spreken. Op 11 november is het thema het proces van het sterven 3: Rouw. Hoe doe je dat, rouwen om iemand? Wat is rouw? Hoe leef je verder na het verlies van een dierbare naaste?  Voor de één is de dood abstract, ver weg, voor de ander concreet, dichtbij. Wat we delen is dat we stilstaan bij onze sterfelijkheid en hoe we ons daartoe kunnen en willen verhouden. Begeleiding: Renée Wagenvoorde en Ad Boogaard, geestelijk verzorger in opleiding.

Praktische informatie

Café Doodgewoon is voor iedereen en alle leeftijden en wordt een keer per maand aangeboden, steeds op de tweede vrijdagmiddag van de maand.
In november is de bijeenkomst op 11 november van 14.00 tot 16.00 uur op de D3rde Verdieping. Dit vind je op de derde verdieping van Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem (lokaal 3.09). Graag vooraf aanmelden/inschrijven! De kosten: vrijwillige bijdrage.
Als je interesse hebt, maar niet overdag kunt, laat het ons dan weten. Dan kijken wij of we ook een keer per maand ‘s avonds een Café kunnen aanbieden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen