Lezing en livestream bij boekhandel Jansen en De Feijter in Velp: “Vitaal ouder worden is zo gek nog niet”

Foto: Jansen en de Feijter

Vitaal ouder worden is de stellige overtuiging van Ester Bertholet, specialist ouderengeneeskunde in Velp. Zij geeft 8 november een Ik buurt mee!-lezing over ouder worden.

Interessant voor jong en oud! De avond wordt live gestreamd vanuit boekhandel Jansen en De Feijter.

Vitaal ouder worden

Vanaf het moment van onze geboorte worden we ouder. Het is een proces dat ons hele leven doorgaat. Maar iedereen wordt anders ouder. Hoe kan dat eigenlijk en wat is ouder worden precies?
We hebben volgens Bertholet veel meer invloed op de manier waarop we ouder worden dan de meesten van ons zich realiseren. Bertholet licht een tipje van de sluier op over de geheimen van vitaal ouder worden. We reizen naar de Blue Zones (vijf regio’s in de wereld waar mensen heel gezond ouder worden) en we leren van onze verre voorouders en natuurvolkeren. Kortom, een mooi thema voor alle leeftijden en voor een interessante avond!
Ester Bertholet is specialist ouderengeneeskunde in Velp. Ze heeft een zelfstandige praktijk in de eerste lijn en is oprichter van ontmoetingscentrum Ons Raadhuis.

Vitaal ouder worden
Ester Bertholet

Praktische informatie

  • Datum: dinsdagavond 8 november
  • Tijd: 20.00 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Plaats: Boekhandel Jansen en de Feijter, Emmastraat 6, Velp
  • Toegangsprijs: €5,- per persoon om fysiek aanwezig te zijn (exclusief consumpties) of  €3,- per persoon om thuis via streaming te kijken.
    • Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang (graag vermelden bij de aanmelding)

Aanmelden

  • Aanmelden voor fysieke deelname:
    Wil jij de lezing in de boekhandel fysiek bijwonen, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Vermeld daarbij FYSIEK AANWEZIG en de datum van de lezing. Je kunt op de avond zelf het verschuldigde bedrag met pinpas of met gepast geld voldoen.
    Rondom de lezing is er voldoende tijd om nader met buurtgenoten kennis te maken.
  • Aanmelden voor deelname via Streaming:
    Wil jij de lezing liever via streaming volgen, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Vermeld daarbij STREAMING en de datum van de lezing. Een uur voor aanvang ontvang je op het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld, een link voor het volgen van de lezing. Maak het bedrag van €3,- minimaal één dag voor de lezing over op rekeningnummer NL03INGB 0007 7362 98 ter name van Stichting Cultureel Podium Jansen en de Feijter.

Meer toelichting op: www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen