Boekpresentatie Leegte door Hans Idink in het Colofon

Foto: Het Colofon

Op donderdagavond 27 oktober presenteert Hans Idink bij boekhandel Het Colofon zijn boek Leegte. Het is een filosofisch boek over de kloof tussen existentiële leegte en het dagelijks leven.

Hans Idink (Doetinchem, 1970) doet een poging om met vier nieuwe woorden de kloof tussen (existentiële) leegte en het dagelijks leven te overbruggen.
Meer informatie over Hans Idink en zijn werk: www.hansidink.nl.

Over het boekHet Colofon

Leegte, gepubliceerd bij uitgeverij Elikser, is een filosofisch boek over de kloof tussen existentiële leegte en het dagelijks leven. In de leegte is geen betekenis te vinden, terwijl het dagelijks leven heel veel betekenis nodig heeft. Hoe overbrug je die kloof?
Het gaat over verschillende soorten leegte, over zingeving, over bloei, over wat woorden zijn, over pu, mu, osmo en marzoek, over kwetsbaarheid en levensdrang, over omgaan met niet-weten en nog veel meer.
“Het leven en de leegte zijn erg verschillend. Het leven verwacht een geestelijke en spirituele ondersteuning. De leegte geeft die helemaal niet. Dus toen zat ik met een kloof. Een leegte zonder betekenis, zonder woorden. En een dagelijks leven, dat schreeuwde om betekenis en hele bouwwerken aan woorden nodig had,” uit Leegte.

Praktische informatie

De lezing is op donderdag 27 oktober van 19.30 tot 20.30 uur (inloop 19.00 uur) in Het Colofon, Bakkerstraat 56.
Er is vrij entree, wel graag aanmelden (via [email protected]). Meer informatie op www.hetcolofon.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen