11 okt. Coming In Pride Walk Arnhem

Foto: Zorgbelang inclusief

Arnhemmers zijn op Coming out day van harte welkom om deel te nemen aan de Coming-In-Pride Walk door de stad met aansluitend de opening van de foto-expositie Zie je mij. Coming-In is een uitnodiging aan iedereen.

Allereerst zal om 16.00 uur de Coming-In Pride Walk van start gaan bij het Stadskantoor.

Coming-In Pride Walk en de opening van de foto-expositiePride-In-Walk

Samen laten we zien hoe mooi en waardevol het is om jezelf te kunnen zijn, ongeacht hoe je jezelf definieert of je (seksuele) voorkeuren. Coming-In is een uitnodiging aan iedereen tot zelfacceptatie en acceptatie van elkaar.

De Coming-In Pride Walk en de opening van de foto-expositie Zie je mij worden georganiseerd door Vizier, Zorgbelang inclusief, COC Midden-Gelderland en de gemeente Arnhem.

Coming-In Pride Walk

De Coming-In Pride Walk zal van start gaan bij het Stadskantoor aan de Eusebiusbuitensingel 53 om 16.00 uur. Met een grote en lange regenboogvlag zal de kleurrijke optocht via het centrum, over het regenboogzebrapad en langs het Gemeentehuis wandelen. Het eindpunt is bij Geniet in de Weerd.

Foto-expositie ‘Zie je mij’Coming In Pride Walk

Aansluitend op de feestelijke ontvangst van de stoet zal de loco-burgmeester Cathelijne Bouwkamp de foto- expositie Zie je mij officieel openen. Laat je meenemen in zeven bijzondere foto’s en bijhorende verhalen uit de LHBTIQ+ gemeenschap, onder het genot van een hapje en een drankje.

Pride Walk

Wanneer: 11 oktober, van 16.00 – 17.00 uur.
Waar: van het Stadskantoor aan de Eusebiusbuitensingel 53 via het centrum, regenboogzebrapad, gemeentehuis naar eindpunt Geniet in de Weerd.

Foto-expositie Zie je mij

Wanneer: 11 oktober, van 17.00 – 18.00 uur.
Waar: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen