Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand

Foto: Peppa Pig website

Spelletjes spelen, avonturen beleven én… in modderplassen springen! Wegens groot succes komen het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes terug naar het theater voor het allerleukste schoolreisje.

Op zondag 9 oktober om 14.00 en 16.00 uur is de vrolijke familievoorstelling Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand te zien in Stadstheater Arnhem.

Hobbel de bobbel

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel… Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Meezingliedjes en meedoedansjes

Tijdens deze voorstelling is het zingen en swingen geblazen. De leukste meezingliedjes en meedoedansjes komen voorbij. Bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van Peppa Pig en kunnen zich laten verrassen door kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. Dat maakt ‘Peppa Pig Live! – Schoolreisje naar het Strand’, misschien wel het meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Na de voorstelling

Zoals gebruikelijk bij voorstellingen van Van Hoorne Entertainment is er na de voorstelling een uitgebreide meet en greet in de foyer van het theater. Zo kunnen alle theaterbezoekers Peppa en haar vriendjes ontmoeten en met hen de foto!

Praktische informatie

Op zondag 9 oktober om 14.00 en 16.00 uur is Peppa Pig Live! Schoolreisje naar het Strand te zien bij Stadstheater Arnhem.
Kijk voor kaartjes (vanaf €21,50) voor deze voorstelling op https://www.musisenstadstheater.nl/programma/schoolreisje-naar-het-strand-2/5865 of neem telefonisch contact op via 026 443 7343.
Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.vanhoorne.com/peppapig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen