Kinderboekenweek bij Jansen en De Feijter in Velp

Foto: Kinderboekenweek 2022

Woensdag 5 oktober om 9.30uur openen burgemeester Carol van Eert, kinderboekenschrijver Thijs Goverde en Walter Jansen de Kinderboekenweek in Velp. Het thema is dit jaar Gi-ga Groen!

Kinderboekenweek 2022 is van 5 tot en met 16 oktober.

SigneersessieKinderboekenweek

Na de opening bij de Muziektent aan de Overbeeklaan, komt een Gi-ga Groenmars in beweging. Onder de leus ‘Gi-ga Groen, wij houden van groen’ lopen kinderen van groep 6, 7 en 8 van Daltonschool Prins Bernhard als een groene rups de straten door en eindigen in Boekhandel Jansen en De Feijter aan de Emmastraat voor een vervolgprogramma.
We rollen de groene loper uit. Want, Thijs Goverde, schrijver van het kinderboek ‘Supergroen’ signeert zijn boeken van 13.00–14.00 uur. Iedereen is welkom!

En dan nog iets…

Wie heeft het groenste idee? Heb je een goed groen-idee voor jezelf, voor Velp, voor Nederland of voor de hele wereld? Dan zijn we daar heel benieuwd naar! Als je voor 4 oktober jouw idee inlevert, maak je kans op het winnen van een gesigneerd exemplaar ‘Supergroen’. Inleveradres: Emmastraat 6, Velp of  [email protected].

Uitreiking prijsvraag

De prijsuitreiking vindt plaats op 5 oktober 14.00 uur in Boekhandel Jansen en De Feijter aan de Emmastraat in Velp. ‘Gi-ga Groen, iedereen mag meedoen!’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen