Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Foto: Pixabay

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is Magische momenten.

Denk je misschien aan een zonsondergang of een landschap? Laat het de Euregio weten en doe mee.

De wedstrijd

De wedstrijd is voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal. Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden. Deze moeten digitaal óf afgedrukt worden ingezonden. Geef ook de titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf door.

Inzenden foto’s

De foto´s kunnen tot 1 oktober digitaal naar [email protected] worden gestuurd. Of in een gesloten enveloppe onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’. Stuur dit dan naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg. Voor de ingeleverde foto´s krijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Bekendmaking winnaars

Het dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen worden met een geldprijs van € 200,- en € 100,- beloond.
Kijk ook op www.euregio.org/fotowedstrijd2022 voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen