Opruiming boeken het cd’s bij Het Colofon

Foto: Het Colofoon

Hoera…Het Colofon is weer dagelijks open. De winkel is groot, dus je kunt veilig komen snuffelen tussen de boeken.

Op maandag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Mondkapje en mandje verplicht.
Hopelijk gaan ook de horeca en cultuur snel weer open. Dan kun je ook weer in het café terecht en kunnen er weer lezingen en concerten gaan georganiseerd worden.

Vegan to go

Nieuw van de horeca: vegan to go, gebak, soep en quiche.
Dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur.

Opruiming vanaf vrijdag 21 januari

Het doet altijd een beetje pijn: al die mooie boeken (van alle afdelingen, ook tweedehands) voor de helft van de prijs. Maar soms is opruimen nodig en je kunt er jouw voordeel mee doen. Kom snel kijken want Op=Op.

Klassieke muziek tweedehands cd’s

De afdeling tweedehands cd’s groeit snel. Vele honderden cd’s klassieke muziek voor een klein prijsje. Kijk op de eerste etage. De etage is ook met een lift te bereiken.
Wilt je zelf cd’s kwijt? Winkel medewerkers komen ze graag ophalen. Verwacht geen grote opbrengst, maar zij gaan er anderen weer blij mee maken.

Praktische informatie

Het bezoekadres: Bakkersstraat 56. Bereikbaar 026 – 370 35 08/[email protected]. Meer informatie via: www.hetcolofon.nl.
Openingstijden boekwinkel: Dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Zondag en maandag van 12.00 tot 17.00 uur.
Openingstijden Het Colofoon Café vegan to go: 10.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen