Posttheater online met familievoorstelling Thuis in mijn hoofd

Foto: Posttheater

De vele live voorstellingen van Thuis in mijn hoofd van het Posttheater kunnen in de huidige toestanden niet meer plaatsvinden. Daarom speelt op 19 december  de hartverwarmende familievoorstelling Thuis in mijn hoofd (acht +) om 19.30 uur online.

In deze voorstelling van Muziektheater De Plaats gaan drie kinderen op zoek naar een nieuw thuis.

Thuis zoals het ooit was

Wat als de heimwee die je voelt in alles gaat zitten? Het kruipt langs je benen, door je aderen, omsluit je hart en nestelt zich in je keel. De heimwee heeft je in zijn greep en laat je niet meer los. En het enige dat helpt is het enige dat niet kan. Want wat als je thuis zoals het ooit was niet meer bestaat? Of zo ver weg is dat je er onmogelijk naartoe kan?

Muziekvoorstelling

In de muziektheatervoorstelling Thuis in mijn hoofd staan de verhalen van drie kinderen centraal. De jongen Mo is gevlucht voor de oorlog en heeft zijn huis moeten achterlaten. Het meisje Hannah mist haar vader, die is teruggekeerd naar zijn thuisland Argentinië. En Robin heeft sinds haar ouders gescheiden zijn niet langer één thuis. Alle drie weten ze als geen ander wat heimwee is. Samen gaan ze op zoek naar de ultieme remedie tegen dit gevoel. En ontdekken ze dat er overal een thuis te vinden is.

Tickets bestellen

Met een online V-ticket van €13,25  kijk je met het hele gezin samen in de huiskamer naar deze hartverwarmende voorstelling. Boek jouw ticket hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden