Online cursussen Rozet vanaf 17 december

Foto: Rozet

Langzaam maar zeker nadert het einde van 2020. De winterjassen zijn weer tevoorschijn getoverd, de kortste dag van het jaar is al bijna, en we maken al plannen voor een aangepaste variant van de feestdagen.

Vooral nu bijna alles gesloten is, brengen we rond deze tijd van het jaar veel tijd binnen door. Je kunt je tijd goed besteden met online cursussen van Rozet.

Wat inspiratie gebruiken

Vergeet niet dat Rozet inmiddels een aanbod heeft van online cursussen. We kunnen juist nú allemaal wel wat inspiratie gebruiken. Lees dus vooral verder, en ontdek hoe je deze winter op inspirerende wijze doorkomt. Ook in december is er van alles te beleven in Rozet, zelfs tijdens de kerstvakantie. In januari is er een frisse start met heel veel cursussen, waarbij taal, kunst en cultuur centraal staan.
Kijk voor alle activiteiten (en aanmeldingen) op www.rozet.nl/cursus.Rozet

Kerstwens

Voor nu wenst iedereen van Rozet je alvast veel warmte toe. Hoe je ook de feestdagen zult invullen, ze hopen van harte dat de laatste weken van jouw 2020 gevuld zijn met zaligheid, plezier en gezondheid. Tot gauw in Rozet, en namens hun allemaal: Een fijne Kerst en een buitengewoon gelukkig Nieuwjaar!

Korting met je GelrePas

Met de GelrePas krijg je vijftig procent korting op cursussen, workshops, lezingen en culturele activiteiten. Dus ben je in het bezit van een GelrePas, dan kun je voor een klein en fijn bedrag een cursus, workshop of lezing volgen. Geef bij je aanmelding aan als je een GelrePas hebt. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een GelrePas of wil je een GelrePas aanvragen, dat kan via www.GelrePas.nl.

Een paar cursusvoorbeelden

-Van Pilgrim fathers tot de Malboro-man: kunst in Noord-Amerika. Driedelige lezing door Inge van Velzen op 12,19 en 27 januari om 13.30 tot 15.30 uur. Inschrijven via de website. Kosten €55,-.
-Workshop handlettering voor ouders en kinderen. Op 22 of 28 december. Inschrijven via de website.
-Gratis training Voor ’t zelfde g€ld: van maar liefst tien weken over administratie. Vanaf 12 januari van 10.00 tot 12.00 uur. Inschrijven via de website.

Nog meer cursussen vanaf 17 december 2020

Zie de website van rozet onderwijs.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden