Dit jaar geen Lichtjesavond op Moscowa

Foto: Pixabay

Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons. De medewerkers van Moscowa doen er alles aan om nieuwe besmettingen te voorkomen en volgen daarin de huidige maatregelen.

Dit houdt in dat er geen lichtjesavond is dit jaar bij Moscowa.

Herinneringen levend houden

Moscowa, coöperatie DELA, Kramer en de Eusebiusparochie willen elk jaar met de Lichtjesavond mensen helpen herinneringen levend te houden. André Kruijmer, locatiemanager van Moscowa: “Zo tegen het einde van het jaar denken mensen vaak meer aan hun overleden naasten. Door de gelegenheid te bieden samen te gedenken, met kaarslicht en sfeervolle muziek, hopen wij met onze Lichtjesavond troost te bieden. We hebben de afgelopen jaren ook zeker gemerkt dat die behoefte er is, en ondanks verdriet is zo’n herdenkingsavond heel warm en bijzonder.”

Helaas, geen lichtjesavond dit jaar

Tot hun spijt hebben de organisatoren van Moscowa, coöperatie DELA, Kramer en de Eusebiusparochie besloten om dit jaar geen Lichtjesavond te houden.
Door de geldende coronamaatregelen is het niet mogelijk zulke bijeenkomsten te organiseren. Zij wensen je veel sterkte de komende tijd en hopen jou in 2021 weer te mogen ontvangen om gezamenlijk een kaarsje te branden.

De Lichtjesavonden zijn altijd indrukwekkend en veel bezocht en het is jammer dat ze niet door kunnen gaan. Maar je kunt je dierbaren gelukkig op veel manieren gedenken, ook thuis met een lichtje. Daar verandert corona helemaal niks aan.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden