Nieuwe cursussen bij Rozet

Foto: Rozet

Sommige cursussen bij Rozet zijn al begonnen, maar je kunt kunt er vaak nog bij. En sommige cursussen moeten nog beginnen.

Er zijn zowel live als online cursussen bij gekomen. Kijk naar het cursusaanbod.

Verrijk jezelf met nieuwe kennis

Er zijn al heel wat cursussen gestart. Heb jij ook zin om weer iets te leren? Een vreemde taal, digitale vaardigheden of nieuwe creatieve skills? Verrijk jezelf met nieuwe kennis. Hier volgen een paar.

Leren via je computer

Het is eenvoudiger dan het lijkt. In deze tijd is het fijn als je de lessen ook thuis op je eigen computer kunt volgen. Ben je daar nog onzeker over, of twijfel je of dat wel iets voor jou is? Doe dan mee aan één van de uitlegsessies. Voor slechts €5,50 krijg je een uur lang uitleg over het gebruik van (gratis) online lesprogramma’s.
Deelnemers ontvangen dit cursusseizoen tien procent korting op een online cursus naar keuze.

Creatief en culinair

Op creatief gebied valt er weer genoeg te doen de komende tijd. Denk aan de fijne en gezellige workshops handlettering, analoge fotografie, herfstfototocht of hennapainting. Of overweeg een kookworkshop.
Heb je behoefte aan meer verdieping, dan kun je terecht bij de cursussen intuïtief tekenen en schilderen, schilderen met kleurpotloden of tuinontwerp.

Meer informatie?

In de nieuwsbrief vind je alle leuke, leerzame en gezellige activiteiten die de komende maand van start gaan.
Neem ook eens een kijkje op rozet.nl/cursus, daar vind je nog veel meer. Je bent van harte welkom in Rozet

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden