Orkest de Ereprijs treedt gratis op in Arnhem en Apeldoorn

Foto: orkest de ereprijs

Op zaterdag 17 en 31 oktober speelt orkest de Ereprijs gratis toegankelijke concerten in Apeldoorn en Arnhem. Kom genieten van de mooiste muziek op bijzondere locaties.

Volledig corona-proof.

Concert in Arnhem

In Arnhem speelt orkest de Ereprijs onder meer het muziekstuk De Reiger. Componiste Kate Moore werd toen ze net in Amsterdam woonde getroffen door de manier waarop deze ongelooflijke watervogels, slank van vorm, als geesten voor de kleine huizen zouden staan. Het stuk is gebaseerd op de beweging van de vleugels van de vogel terwijl het vlucht naar de zonsondergang neemt.

Reserveren

Reserveren voor deze gratis concerten is verplicht. Je kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij jouw NAW-gegevens en of je wel of niet één huishouden vormt (indien je geen huishouden vormt zul je op afstand van elkaar geplaceerd worden).
Het programma is op zaterdag 31 oktober in Showroom Arnhem aan de Langstraat 20 om 14.00, 16.00 en 19.30 uur. Meer informatie.

Op 31 oktober vindt er nog een corona-special plaats, in Arnhem (met andere composities). Meer informatie is hier te vinden.

Apeldoorn concertorkest de ereprijs

In de Apeldoornse Nettenfabriek speelt de in plastic ingepakte ereprijs, alsof Martijn Padding het zag aankomen, This is a Loud World. Dit is zijn nieuwste concert in de reeks van solo concerten voor een underdog instrument en ensemble. Het clavichord is één van de zachtste instrumenten en derhalve volstrekt ongeschikt als solo instrument maar juist daarom voor hem de mooiste uitdaging.

Reserveren

Reserveren voor deze gratis concerten is verplicht. Je kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij uw NAW-gegevens en of u wel of niet één huishouden vormt (indien u geen huishouden vormt zult u op afstand van elkaar geplaceerd worden).
Het programma is in de Nettenfabriek in Apeldoorn aan de Spoorstraat 27b op zaterdag 17 oktober om 14.00, 16.00 en 19.30 uur. Meer informatie.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden