Morgen start de Kinderboekenweek in Rozet

Foto: Rozet

Van woensdag 30 september tot en met zondag 11 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar met het thema: En Toen?

In de Kinderboekenweek zet Rozet samen met alle Verhalenvangers kinderboeken in het zonnetje.

Terug in de tijd

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het lezen van boeken. Er zijn volop (gratis) activiteiten in de Rozet-vestigingen (Rozet centrum, Rozet Presikhaaf en Rozet Krondenburg). Kom je ook?

Het programmaKinderboekenweek

De Kinderboekenweek gaat van start op woensdag 30 september in Rozet centrum. Je kan meedoen aan leuke activiteiten op onze verschillende locaties. Dat zijn bijvoorbeeld De geschiedenis van schrijven, middeleeuwse dag, Arnhemse Kinderboekenmakers op wielen. Ook kun je genieten van een leuke film in dee biebbios. Hier is het volledige programma. Voor sommige activiteiten moet je je eerst even aanmelden.

Ben jij al een Verhalenvanger?

Ben jij nieuwsgierig en altijd hongerig naar een nieuw verhaal? Word dan (gratis) Verhalenvanger. Verhalenvangers verzamelen verhalen: door te luisteren, kijken, vertellen, lezen, ontdekken en te doen. Dat wil jij toch ook? Ga je mee vakantieverhalen verzamelen door heel Arnhem? Dit jaar gaan we op vakantie in eigen stad. Teken je eigen vakantieverhaal, leer coole trucjes met een hoelahoep of doe mee aan een toffe theaterworkshop. En dat is nog maar een klein deel van het programma! Hieronder vind je het hele programma per datum. Meedoen is gratis, maar even aanmelden is (vanwege COVID-19 maatregelen) wel verplicht. Meld je hier aan.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden