Barbertalk met Jesse Laport in Barbershop the One

Foto: Barberschop the Ond

Vier weken geleden begon Alem Turk, eigenaar van Barbershop the One, met ‘Barbertalks’ op YouTube. Voor die gesprekken nodigt hij bekende en onbekende Arnhemmers uit om plaats te nemen in de barberstoel voor een knipbeurt en een goed gesprek.

barbertalksAlem Turk is sinds afgelopen maart eigenaar van Barbershop the One aan de Jansbinnensingel. In deze coronatijd zoekt hij naar creatieve en originele manieren om zijn nieuwe bedrijf op de kaart te zetten. Onder andere de bekende youtuber Furkan YT en oud voetballer Nicky Hofs werden al door hem onder handen genomen. Afgelopen woensdag was de knipbeurt voor niemand minder dan Jesse Laport, de stadsdichter van Arnhem.

Donatie aan Haarwens

Alem Turk: “Naast dat deze man genoeg te delen en te vertellen heeft, heeft hij ook nog eens besloten zijn haar te doneren aan stichting Haarwens. In de video is te zien hoe wij van zijn bekende knotje naar een kort kapsel gaan.”

Jesse heeft uiteindelijk bijna 30 centimeter haar geschonken aan Stichting Haarwens. Alem: “Ik ben heel trots op het resultaat en ook Jesse is gelukkig tevreden met zijn nieuwe look!”

Barbershop the One

Alem Turk is sinds afgelopen maart eigenaar van Barbershop the One aan de Jansbinnensingel. In deze coronatijd zoekt hij naar creatieve en originele manieren om zijn nieuwe bedrijf op de kaart te zetten.

barbertalk

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden