Wie is de Beste Klusser van Nederland?

Foto: Hornbach

De afgelopen maanden zijn Nederlanders massaal aan het klussen geslagen. Het gevolg is dat er heel wat nieuwe klustalenten zijn opgestaan. Wie is de beste klusser van Arnhem?

Binnenkort weet iedereen het antwoord op deze vraag, want bouwmarkt Hornbach geeft het startschot voor haar jaarlijkse Beste Klusser verkiezing. En die belooft spannender dan ooit te worden.

Klusheld met gouden handen

Ze transformeerden de woonkamer, knapten de tuin op en bouwden hun eigen thuiswerkplek. Ja, we hebben met z’n allen de handen flink uit de mouwen gestoken de afgelopen maanden,” vertelt Peter Vuijk, vestigingsmanager van Hornbach Duiven. “Ik heb heel wat nieuwe klustalenten voorbij zien komen en dat maakt onze verkiezing dit jaar bloedstollend. Wie is die ene meesterklusser? De klusheld met gouden handen? Daar ben ik ontzettend benieuwd naar.”

Gouden Hamer en landelijke roem

Wie meedoet aan de wedstrijd moet het in elk geval opnemen tegen de 37-jarige Rauf Morad uit Vlaardingen. Hij ging er vorig jaar met de Gouden Hamer vandoor. “Ik ben er ontzettend trots op dat ik de Beste Klusser van Nederland ben. Nog een keer winnen wordt heel lastig, maar ik ga het zeker proberen. Mijn tip voor anderen? Zorg dat je met een flinke dosis zelfvertrouwen aan de start staat. Je moet natuurlijk handig zijn. Maar belangrijker is misschien wel omgaan met tijdsdruk en gewoon nooit opgeven. Het talent om te klussen zit in iedereen, maar je moet het ook durven.” De Beste Klusser van Nederland ontvangt naast de Gouden Hamer landelijke roem, want hij of zij zal te zien zijn in een winnaarscampagne door heel Nederland. Een grote eer.
Wie kans wil maken op de felbegeerde Gouden Hamer kan zich aanmelden via www.debesteklusservannederland.nl.

Meld je aan

Jong, oud, man, vrouw, professional of doe-het-zelver, iedereen maakt kans om de Beste Klusser van Nederland te worden. Meedoen is simpel. Meld jezelf, of iemand anders, aan via de campagnepagina. Stuur vervolgens foto’s of video’s van jouw ultieme klusproject in en verzamel daarmee zo veel mogelijk stemmen. De drie regiogenoten met de meeste stemmen voeren een kwalificatieproef uit, onder het toeziend oog van de professionele jury van Hornbach. De winnaar mag zichzelf Beste Klusser van Duiven noemen en gaat door naar de landelijke finale. Een zinderende krachtmeting met klustalenten uit veertien andere regio’s.
Kijk voor meer informatie op www.debesteklusservannederland.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden