Miniconcerten bij Jansen en de Feijter

Foto: Bemind Fotografie

Boekhandel Jansen en de Feijter vervolgt de in juni gestarte serie miniconcerten in de tuin. In augustus zijn er drie concerten op woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur.

Woensdag 19 augustus is het podium voor Caroline Rutten (zang, Franse chansons) en Dirk Overbeek (accordeon). Zij brengen samen een programma van Franse chansons van alle tijden, afgewisseld met eigen composities en arrangementen van Dirk solo op accordeon. Dirk en Caroline hebben elkaar leren kennen op de vooropleiding van het conservatorium en staan sindsdien vaak samen op het podium met uiteenlopende projecten. In maart 2019 heeft Caroline het Concours de la Chanson Alliance Française gewonnen, begeleid door duo Clazzi, waar Dirk deel van uitmaakt.

Het Odayin trio

Woensdag 26 augustus staat het Odayin trio op de agenda. Dit trio is opgericht in 2015 door Hrayr Ter-Sargsyan (viool), Noam Staal (cello) en Hanke Scheffer (piano). Odayin betekent lucht in het Armeens, het geboorteland van de violist. Via de lucht transporteren trillingen de muziek zodat u kan genieten van het prachtige repertoire dat geschreven is voor pianotrio. Tijdens dit concert zal het Odayin trio werken van onder ander Beethoven en Brahms ten gehore brengen. Hanke Scheffer trad al eerder solo op in onze serie tuinconcerten.

Praktische informatie

Jansen en de Feijter Boekhandel is aan de Emmastraat 6 in Velp.
De prijs is € 20,- per persoon, inclusief een hapje/drankje. Er is geen pauze en geen nazit. Ook moet er moet van te voren worden gereserveerd. Mail naar [email protected]
Er is plaats voor maximaal dertig personen. Bij slecht weer wordt het concert geannuleerd.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden