Stamboom, een kindervoorstelling in openluchttheater Pinkenberg

Foto: RIQQ

Op woensdag 5 augustus organiseert Cultuurbedrijf RIQQ de voorstelling Stamboom in openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Elke woensdagmiddag van de zomervakantie is er een kindervoorstelling te bewonderen in het openluchttheater.

Oma’s en opa’s

Iedereen heeft een oma en opa. Misschien heb je die gekend, misschien ook niet. Maar jouw oma heeft ook weer een oma en die oma heeft ook weer een oma. Kinderen zien stukjes leven van hun voorouders voorbijkomen wanneer zij worden meegenomen naar een andere tijd. Dit gebeurt met grote draaibare rolbanners waar de foto’s van hun familieleden op verschijnen. Tot slot krijgen de kinderen een kijkje in de toekomst. Het jaar is 2076, waarin zij zelf opa en oma zullen zijn.

Reis door de tijd

Stamboom is een vrolijke en spannende reis door de tijd met veel humor en live-muziek. Er zijn twee voorstellingen op woensdag 5 augustus om 14.00 uur en 16.00 uur. De voorstelling duurt 45 minuten zonder pauze. Maar je mag je eigen eten en drinken meenemen.

Kaartverkoop

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg aan de Kluizenaarsweg 4, Rozendaal.
Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. Tot en met twee jaar: gratis toegang.
Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.

Volgens de richtlijnen

Vanwege de coronamaatregelen komen er minder bezoekers in het theater. Van der Mark: “Daarom hebben we een aantal zaken anders georganiseerd dit jaar. We vertonen twee voorstellingen van 45 minuten op een dag, zonder pauze. Je mag je eigen eten en drinken meenemen, want de bar is nog gesloten. Zo voorkomen we rijen met mensen op het terrein.”

Verdere kindervoorstellingen Pinkenberg

-12 aug: Papa ik wil clown worden! Een vrolijke en muzikale theatervoorstelling. Voor alle leeftijden. Om 14.00 en 16.00 uur.
-19 aug: Roodkapje, een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal. Vanaf drie jaar. Om 14:00 en 16:00 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden