Nieuwe zomercursussen bij Rozet

Foto: Rozet

Zin om iets nieuws te doen, een taal te leren of een workshop te doen? Rozet biedt je allerlei cursussen, lezingen, workshops en excursies.

Je krijgt les van een vakbekwame docent, in een kleine groep, op een prettige locatie en tegen een schappelijke prijs.

Nederlands leren

The course Dutch as a Second Language 1, beginners is meant for non-native speakers who have no prior knowledge of Dutch and who have completed their secondary education (similar to Dutch havo) in their country of origin.
De cursus Nederlands niveau 1, beginners is voor degenen die nog geen ervaring hebben met de Nederlandse taal en die een middelbare schoolopleiding hebben gevolgd vergelijkbaar met het Nederlandse havo niveau.
De cursus van twaalf keer begint maandag 27 juli om 18.30 uur in Rozet Centrum. Zie Nederlands intensief 1.

Leer aquarellen

In de maand augustus kun je je creativiteit de vrije loop laten met hele leuke creatieve cursussen. Duik eens in de wereld van de aquarel bijvoorbeeld.
Een aquarel is een spel met verf en water waarmee schilders een prachtige voorstelling maken. Want door verschillende lagen verf aan te brengen ontstaan bijzondere kleuren en vormen. En opgepast met veel water. Het gevaar is dat je werk uitloopt …of is dat juist wat je wilt? Durf jij met deze spannende techniek aan de slag te gaan?
De docente leert je in deze cursus de basistechnieken zoals nat in droog, nat in nat, laag over laag, uitsparen enzovoort. Degenen die al enige ervaring hebben met aquarelleren leggen zich toe op het verder verfijnen van hun eigen stijl.
Leer aquarelleren  is acht keer en begint op dinsdag 4 augustus om 9.30 uur in Rozet Centrum.

Nog meer cursussen

Het cursusprogramma voor het nieuwe seizoen staat online. Hier vind je een actueel overzicht van al onze cursussen, workshops en lezingen. Neem gauw een kijkje en schrijf je in voor een of meerdere activiteiten.
Rozet Centrum is aan de Kortestraat 16.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden