Burgers’ Zoo presenteert nieuwe zomerserie

Foto: Burgers' Zoo

Burgers’ Zoo presenteert een nieuwe zomerserie met hoofdrollen voor het populaire kinderduo Zoë en Silos. Twaalf afleveringen lang nemen de musical- en televisiesterren het tegen elkaar op in de educatieve Zomerchallenge.

Elke aflevering staat kennis van de dierenwereld centraal en komen Zoë en Silos telkens voor nieuwe, prikkelende uitdagingen te staan. Iedere vrijdag komt een nieuwe aflevering online op het eigen YouTube-kanaal youtube.com/zoesilos.

Enthousiasme, plezier en educatieBurgers' Zoo

Samen met Mira Meijer heeft videoproducent Ruben Huis in ’t Veld de nieuwe serie ‘Zomerchallenge’ gescript, geregisseerd en gefilmd. “De twaalf afleveringen zijn met heel veel enthousiasme en plezier gemaakt, waarbij educatie altijd centraal heeft gestaan,” aldus Huis in ’t Veld. “Educatiemedewerkster Marianne Blom speelt een belangrijke rol in de serie, waarbij zij optreedt als spelleidster en Zoë en Silos bovendien extra tekst en uitleg geeft over de dierenwereld. Zo levert elke aflevering niet alleen een spannende competitie tussen Zoë en Silos op, maar leert de kijker spelenderwijs stiekem een hoop over dieren en natuur.”

Musicals, televisieserie en eigen YouTube-kanaal

Zoë is een enthousiast meisje dat alles over dieren weet en later graag dierverzorger wil worden. Silos loopt als dierverzorger stage in Burgers’ Zoo, terwijl zijn vader parkranger in Belize is. Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment hebben diverse verhaallijnen rond het populaire kinderduo uitgewerkt in vier verschillende musicals (Deep Ocean Monsters, de Desert Musical, de Mangrove Musical en de Bush Musical), een tiendelige televisieserie én vijftien videoclips (liedjes). Zoë en Silos hebben een eigen YouTube-kanaal youtube.com/zoesilos waar deze zomer ook alle twaalf nieuwe afleveringen op te zien zijn.
Kijk even naar de teaser.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden