Boekpresentatie bij Hijman Ongerijmd: Nederland onder het Systeemplafond

Foto: HijmanOngerijmd

Boekhandel Hijman Ongerijmd organiseert weer een heuse boekpresentatie op donderdag 12 mei. Coronaproof: online en live tegelijkertijd. Met signeren, interview en een kleintje bubbel (die je zelf in huis moet halen uiteraard).

Nederland onder het systeemplafond is het fascinerende nieuwe boek van Hijman’s huisschrijver Marcel van Roosmalen en Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg.

Online presentatie

Je wordt uitgenodigd voor de online presentatie. Er is digitale plek voor 50 mensen. Dus reserveer tijdig. Tijdens de presentatie kan je jouw bestelde boek laten signeren. Je haalt dat gesigneerde exemplaar vervolgens de volgende dag op in de winkel. (Mocht je niet in de gelegenheid zijn de winkel te bezoeken, dan sturen wij je gesigneerde exemplaar kosteloos naar je op.)
Reserveer ‘Nederland onder het systeemplafond’. Stuur voor 10 mei een mail aan  [email protected]. Je reservering voor het boek is tevens je reservering voor de presentatie.HijmanOngerijmd

Kans om live erbij te zijn

Er is ook een bonus. Maar liefst tien gelukkige vooraf-bestellers worden door Marcel uitgeloot om live in de winkel, op 1,5 meter van elkaar, bij deze presentatie aanwezig te zijn.
Boekhandel & literair podium Hijman Ongerijmd is aan Grote Oord 15, 6811 GA Arnhem.
Meer info: www.hijmanongerijmd.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden