Rozet en Rijnstad bieden ondersteuning bij belastingsaangifte

Foto: Pixabay

Vanaf 16 maart biedt Rozet samen met Rijnstad belastingspreekuren en een workshopbelastingaangifte aan om Arnhemmers te ondersteunen. Deze service is gratis.

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de bibliotheek een workshop belastingaangifte en gratis computer- en internetgebruik.

Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Workshop belastingaangifte

Op maandagavond 16 maart is er in Rozet Centrum een workshop belastingaangifte. Op een pc van de bibliotheek doe je zelf je aangifte onder begeleiding van sociale raadslieden van Rijnstad.

Belastingspreekuren op afspraak

Op donderdagmiddag 19 maart, 26 maart en 2 april kunnen Arnhemmers bij Rozet gebruikmaken van de invulhulp. Dit gaat op afspraak en is steeds in een andere Rozet-vestiging. Op 19 maart is dat in Rozet Centrum. De invulhulp op 26 maart is in Rozet Presikhaaf en op 2 april in Rozet Kronenburg. Het tijdstip is steeds tussen 13.30 en 16.30 uur.

Sociaal raadslieden van Rijnstad verzorgen de daadwerkelijke hulp. Ze kijken ook mee of je gebruik maakt van alle regelingen en toeslagen die voor jou van toepassing zijn.

Zelf aangifte doen in de bieb

Wie zelf aangifte wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten bij de drie bibliotheekvestigingen. In elke bibliotheek is een computer beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte kan men terecht bij het belastingspreekuur.

Meer informatie en/of aanmelden

Voor meer informatie over Rozet of je aan te melden kun je bellen naar 06-5180 6891 of  contact opnemen via e-mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden