Tweedehands kinderkledingbeurs in Craneveer op 14 maart

Foto: Altenieuw

Op zaterdag 14 maart organiseert Altenieuw alweer haar tiende tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. De beurs wordt gehouden van 10.30 uur tot 12.00 uur in recreatiezaal Craneveer aan de Viottastraat in Arnhem Noord.

Behalve kleding zijn er ook weer leuke gezelschapsspellen, boeken en strandspullen om op vakantie mee te nemen. Het maximum aantal inbrengers is bereikt. Er is dus weer volop keuze.

Zowel merkkleding als goede basics

Dit is een tweedehands beurs waar voor kinderen en tieners kleding te koop is die nog prima een ronde mee kan. Broeken, rokjes, truien, schoenen, regen- en sportkleding, jassen, alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, voor bescheiden prijzen. Dit keer is er op de beurs uiteraard vooral kleding voor het voorjaar en de zomer.

€ 10,- shoptegoed via Facebook

Naast de ruimte met kleding is er een aparte ruimte met tweedehands speelgoed, boeken, verkleedkleren, spelletjes, etc. Natuurlijk is er ook weer een grabbelton voor de kinderen die meekomen. Omdat het de tiende beurs is, geeft de organisatie komende week via een Facebookactie € 10,- shoptegoed weg.

Entree gratis, betalingen contant

De beurs wordt gehouden op 14 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur in recreatiezaal Craneveer aan de Viottastraat, vlak bij Basisschool De Zyp in Arnhem Noord. Entree is gratis. Uitsluitend contante betaling is mogelijk.
Meer informatie: www.altenieuw.nl

Alle ingeleverde spullen die niet retour gaan worden gedoneerd aan de Arnhemse kledingbank, Stichting Speelstoet en de schoolbibliotheek.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden