‘Trots’ markt op kasteel Rosendael

Foto: GLK

Op zondag 15 maart vindt de gezelligste markt voor Rozendaal en omgeving plaats. Kom naar kasteel Rosendael van 11.00 tot 17.00 uur.

De entree is gratis.

Eerlijke en homemade producten

Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken. Kramen met eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie voor zijn product over kan brengen op de bezoeker. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar.
Trots is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis en u kunt uw auto of fiets tevens gratis parkeren. Voor meer informatie of het huren van een stand ga naar trots of mail naar [email protected].

Ook park en kasteel bezoeken?

Landgoed Rosendael ligt in Rozendaal (Rosendael 1), vlakbij Arnhem. Het bestaat uit een imposant, historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden. Kasteel Rosendael geeft een mooi beeld van hoe er vroeger op een kasteel werd geleefd. Er is een bijzondere collectie meubels, zilver en porselein te zien.
Bezoek de park en het kasteel voor € 5,00 voor volwassenen en €3,00 voor kinderen 4 tot en met 18 jaar. Donateurs GLK en museumkaarthouders gratis.
Voor meer Informatie bel 026-364 46 45 of kijk naar GLK. 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden