Geef Blue Monday geen schijn van kans meer

Foto: Big Five for Life

Op 20 januari staat Blue Monday alweer voor de deur. Maar dit keer wordt
de meest deprimerende dag van het jaar omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie. Ruim dertig coaches van Big Five for Life verspreiden namelijk 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café door heel Nederland.

Hiermee heeft Blue Monday geen schijn van kans meer.

Wat is Blue Monday?

Dat is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker. De maandag ook nog voor veel mensen de eerste dag van hun werkweek.

Inspirerende wending

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top vijf van bestsellers.

Een week lang gratis boeken

Overkoepelende coachingsorganisatie Big Five for Life is tevens uitgever van de boeken. In samenwerking met ruim dertig coaches door heel Nederland geven zij The Why Café gratis weg aan hen die Blue Monday goed willen doorkomen. Omdat het zo’n succesvol boek is, kun je het boek bij ruim dertig vestigingen ophalen, waaronder Arnhem. De actie is op maandag 20 januari in Arnhem. Hieronder is te vinden waar en wanneer je het boek op kunt halen.

Afhalen van het boek

Het boek The Why Cafe is af te halen bij Big Five for Life coach Jenny Peters. Zij is aanwezig bij Bibliotheek Arnhem Centrum, Rozet (Kortestraat 16) op maandag 20 januari van 10 tot 12 uur en van 18.30 tot 20 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden