Goed begin van het nieuwe jaar: ontwikkel jezelf bij Rozet

Foto: Rozet

Van koken tot tekenen, ontdek en ontwikkel je creatieve talenten. Een wijnworkshop of Perzisch koken, een cursus InDesign, workshop foodfotografie of krijtbordschrijven.

Dit is slechts een kleine greep uit het nieuwe creatieve aanbod van Rozet.

Verrijk jezelf met kennis

Rozet wil je graag alvast wat inspiratie geven  voor na de jaarwisseling. Wikipedia zegt: “Cultuur is wat de mens schept.” Kunst is daar een belangrijk onderdeel van. Verrijk jezelf met kennis over landen, boeken, musea en muziek en geniet van al dat moois. Die inspiratie vind je om te beginnen in de gloednieuwe cursusgids, die je hier online kunt bekijken.

Uitnacht en Poëzieontbijt

Op vrijdag 24 januari is het weer tijd voor de Arnhemse Uitnacht. Er staan in de stad allerlei activiteiten op het programma, waaronder voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops en nog veel meer. Je vindt alle informatie op rozet.nl/uitnacht

Het Poëzieontbijt vindt plaats op 30 januari, Gedichtendag. Ontbijt samen met een  van de meest veelzijdige schrijvers van de nieuwste generatie: Jaap Robben. Robben heeft al een flink aantal prijzen gewonnen, onder andere voor zijn boek BIRK. Hij leest op Gedichtendag voor uit zijn eigen poëziebundels.

Sonsbeek exhibition

In aanloop naar Sonsbeek exhibition 20->24 leggen we in samenwerking met het Gelders Archief een bijzonder archief aan dat heden, verleden en toekomst verbindt. Heb jij foto’s, film- en videomateriaal, documenten en objecten van Sonsbeek-edities tussen 1949 en 2016 of een verhaal, een mooie herinnering, anekdote of verslag uit het verre of nabije verleden? Neem het mee naar Rozet en deel het mee. Digitaliseer je materiaal en stuur het als scan of foto via WeTransfer naar [email protected] . Wil je het komen brengen? Dat kan ook vanaf 7 januari in Rozet.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden