Optreden van de Gestampte Meisjes met ‘F*KE IT’

Foto: Salih Kilic

Drie showgirls lijken alles perfect voor elkaar te hebben. Ze zijn jong, mooi, succesvol en de wereld ligt aan hun voeten.

Maar wat doe je als de realiteit je begint in te halen, je een fout maakt of als je een truc spannend vindt om te doen en eigenlijk niet meer durft. Heb je dan gefaald?

Onderhuidse spanning

Zo rond de kerstdagen lijkt de wereld één grote Coca-Cola reclame. Alles ziet er geweldig uit, met een schitterende kerstboom, een knapperend haardvuur en de hele familie stralend aan de door jou gemaakte kerstdis. Niemand ziet de middag vol stress die eraan voorafging, met een te ingewikkeld kalkoenrecept, mislukte béarnaise saus en ingezakte soufflés. Maar iedereen voelt de onderhuidse spanning die er hangt, na de zoveelste venijnige opmerking van je schoonmoeder. Dus je houdt de schone schijn maar weer op en blijft vrolijk lachen.

‘The show must go on’ 

F*KE IT is vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. De show laat zien dat alle geluk en voorspoed, zoals we die bijvoorbeeld zien op social media, nogal bedrieglijk kan zijn. Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘The show must go on’ of fake it, till you make it. Iemands werkelijke leven is niet altijd zo perfect en soms zelfs een illusie. Gelukkig kun je met hen hartelijk om lachen.

Trailer

De Gestampte Meisjes bestaan uit Ymke van Hoof, Thenera van der Pluijm en Esmée van Liere. Kasper Scholten doet de regie.
De voorstelling F*KE IT begint om 20.30 uur in de grote zaal van het Post Theater aan de Rosendaalsestraat 27. Tickets kosten €18,50.
Je kunt hier alvast de Trailer bekijken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden