De ‘Blikken Bioscoop’ gaat weer open, maar dan luxer

Foto: Vue

Bioscoop Vue aan de Hoogstraat was vanaf 9 september voor drie maanden dicht voor een grote verbouwing. Aanstaande zaterdag, 7 december gaat de bioscoop, beter bekend als de ‘Blikken Bioscoop’,  op feestelijke wijze weer open.

De opening wordt verricht door wethouder Ronald Paping en Ron Sterk, CEO van Vue Cinemas. Vanaf dat moment kunnen Arnhemmers in alle luxe genieten van de nieuwste films.

Luxe filmervaring

De bioscoop bestaat na de verbouwing volledig uit zalen met zogenaamde DeLuxe stoelen. Dat zijn leren elektrisch verstelbare stoelen met een voetsteun. Dat houdt in dat de bioscoop van 810 naar 304 stoelen gaat. Er wordt nu een echt luxe filmervaring aangeboden. Ook de foyer is volledig verbouwd.

Toename bezoekers

De vestigingen van Vue in Den Bosch en in Amersfoort gingen Arnhem voor. De reacties in die steden waren erg positief en zorgden ondanks het lagere aantal stoelen voor een hogere bezettingsgraad en een toename van het aantal bioscoopbezoekers.

Over Vue Nederland

Vue wil de beste content leveren, met de beste technologie en continu groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden